XDLSD Hupparien palautukset ja toimitus!

Tilauksien ison määrän vuoksi, meillä on ollut vaikeuksia toimittaa XDLSD huppareita ajallaan. Siitä johtuen, peruutamme kaikki toimittamattomat tilaukset tilausnumerosta #250 alaspäin! Huomenna klo 20.00 jälkeen alkavat kyseisten tilauksien rahojen palautukset. Pahoittelemme viivästystä!

Yhteydenotot nyt livenä!

Sähköpostipalvelin on nyt taas käytössä ja toiminnassa! Jos on ollut ongelmia vastauksen saamisessa tai viestin laittamisessa, niin pistäkää viestiä tulemaan ja vastaamme mahdollisimman pian! Pahoittelemme asiakaspalveluamme! 

Yhteydenotot ja palautukset.

Sivustomme sähköposti palvelimen kanssa on ollut ongelmia viimeisen kuukauden aikana. Siitä johtuen on saattanut asiakkaittemme lähettämät viestit jäädä saapumatta. Uusimme tänään sähköpostipalvelintamme, jotta voidaan asiakaspalveluamme parantaa.

 Mikäli viesteihinne ei ole vastattu, laittakaa tänään 15.9.2017 klo 19:00 jälkeen viestiä tulemaan ota yhteyttä puolelta, jotta saamme tarpeenne hoidettua!

Kiitos!

EKA TILAUSERÄ VÄRILLISET HUPPARIT

ENSIMMÄISEN 105 ERÄN VÄRILLISTEN HUPPARIEN TOIMITUS ON VENÄHTÄNY PITKÄKSI , TOIMITUS PAHOITTELEE, UUSI TOIMITUS ARVIO ON NOIN VIIKKO, JOS EI JAKSA ODOTTAA RAHAT VOI PYYTÄÄ TAKAISIN "OTA YHTEYTTÄ" OSIOSTA! KUVASSA NÄKYY TILAUSNUMEROT KEITEN TILAUKSIA TÄMÄ KOSKEE! 

IMG_7329.JPG